2 465 kr
Veil. pris: 2 899 kr
Produktet er for øyeblikket utsolgt. Overvåk produktet for å få informasjon om når det blir tilgjengelig for bestilling.
Fri frakt på bestillinger over 495 kr
Vi matcher pris mot andre forhandlere
Kontakt oss for tillbud på større bestillinger.
100 dagers returrett på lagervarer
Varemerke:
Bredde:
38 cm
Høyde:
4 cm
Lengde:
2 cm
Materiale:
Rustfritt stål, Pakka-tre
Artikkelnummer:
10724233
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Sujihiki-kniven fra Miyabi er en trancher-/filetkniv med et 24 cm langt blad. Sujihiki er en lengre kniv som er perfekt til å filetere fisk, trimme kjøtt og skjære tynne skiver.
Mizu 5000MCT har en bladkjerne av herdet SG2-pulverstål og er innstøpt i to lag rustfritt stål med en Tsuchime-hamret overflate på bladet, en teknikk som gir kniven sitt unike mønster og hindrer at råmaterialet fester seg under bruk. Det håndslipte bladet er slipt etter Honbazuke-metoden, som gjør eggen usedvanlig skarp og kalles "Katana Edge". Metoden består av tre trinn, hvor hvert trinn betyr økt grad av skarphet. Håndtaket, som har en klassisk japansk form, er laget av Micarta, et lett og svært slitesterkt syntetisk materiale.