Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Sashimi kniv 24 cm Yanagiba fra merket Kai i Wasabi-serien er ideell for skjæring. Yanagiba betyr «pilblad» og har et langt, smalt blad med en tradisjonell japansk egg som er slipt på den ene siden og en lett buet knivegg. Designet for å trekkes gjennom maten, reduserer den tapet av naturlig juice og skaper rene kutt. Yanagiba brukes oftest til å tilberede sashimi og er utmerket til å kutte kjøtt og annen fuktig mat. Håndtaket kombinerer bambuspulver og polypropylen for optimal hygiene takket være bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Sashimi kniv 24 cm Yanagiba fra merket Kai i Wasabi-serien er ideell for skjæring. Yanagiba betyr «pilblad» og har et langt, smalt blad med en tradisjonell japansk egg som er slipt på den ene siden og en lett buet knivegg. Designet for å trekkes gjennom maten, reduserer den tapet av naturlig juice og skaper rene kutt. Yanagiba brukes oftest til å tilberede sashimi og er utmerket til å kutte kjøtt og annen fuktig mat. Håndtaket kombinerer bambuspulver og polypropylen for optimal hygiene takket være bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6.