Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
1/4
Miyabi Artisan 6000MCT Knivsett 2-PC er en eksklusiv samling av to kniver: en 13 cm lang skrellekniv, Shotoh, og en 20 cm lang kokkekniv, Gyutoh, fra Artisan 6000MCT-serien. Dette settet er designet for å gi eksepsjonell skarphet og presisjon, noe som gjør det ideelt til å skrelle, skjære og hakke en rekke ingredienser.
Knivene er laget med avansert teknologi, der MC63-stål (raffinert SG2-stål) pulveriseres med mikrokarbid og gjennomgår CRYODUR®-herding, noe som gir en imponerende hardhet på 63 HRC. Denne prosessen sikrer enestående holdbarhet og skarphet. Hvert blad har en dobbeltlags, hamret Tsuchime-overflate i rustfritt stål, som ikke bare skaper et vakkert mønster, men også reduserer friksjonen og forhindrer at maten fester seg til bladet. Knivene slipes med den tradisjonelle Honbazuke-metoden i tre trinn for optimal skarphet i en vinkel på 19°. Håndtakene er formet i den tradisjonelle japanske D-stilen som gir et godt og komfortabelt grep, og er laget av pakkawood.
For å holde knivene i best mulig stand anbefales håndvask og umiddelbar tørking med en tørr klut eller et håndkle.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Miyabi Artisan 6000MCT Knivsett 2-PC er en eksklusiv samling av to kniver: en 13 cm lang skrellekniv, Shotoh, og en 20 cm lang kokkekniv, Gyutoh, fra Artisan 6000MCT-serien. Dette settet er designet for å gi eksepsjonell skarphet og presisjon, noe som gjør det ideelt til å skrelle, skjære og hakke en rekke ingredienser.
Knivene er laget med avansert teknologi, der MC63-stål (raffinert SG2-stål) pulveriseres med mikrokarbid og gjennomgår CRYODUR®-herding, noe som gir en imponerende hardhet på 63 HRC. Denne prosessen sikrer enestående holdbarhet og skarphet. Hvert blad har en dobbeltlags, hamret Tsuchime-overflate i rustfritt stål, som ikke bare skaper et vakkert mønster, men også reduserer friksjonen og forhindrer at maten fester seg til bladet. Knivene slipes med den tradisjonelle Honbazuke-metoden i tre trinn for optimal skarphet i en vinkel på 19°. Håndtakene er formet i den tradisjonelle japanske D-stilen som gir et godt og komfortabelt grep, og er laget av pakkawood.
For å holde knivene i best mulig stand anbefales håndvask og umiddelbar tørking med en tørr klut eller et håndkle.