Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Brukskniv 15 cm fra KAI i Wasabi-serien fungerer som en allsidig kniv, ideell for å kutte kjøtt og fisk. Håndtaket består av bambuspulver og polypropylen, som gir optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6. Kniven kombinerer funksjonene til en kjøttøks og en kokkekniv. Den brukes til å avhode og filetere fisk, skjære gjennom små bein og skinn, utbein fjærfe og kutte kjøtt. Slipt på den ene siden av bladet, det er glatt og presist, passer til de fleste kjøkkenoppgaver. Den tradisjonelle designen med sliping på den ene siden og en lett buet knivegg holder delikat mat intakt og lar dem løsne raskt fra bladet.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Brukskniv 15 cm fra KAI i Wasabi-serien fungerer som en allsidig kniv, ideell for å kutte kjøtt og fisk. Håndtaket består av bambuspulver og polypropylen, som gir optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6. Kniven kombinerer funksjonene til en kjøttøks og en kokkekniv. Den brukes til å avhode og filetere fisk, skjære gjennom små bein og skinn, utbein fjærfe og kutte kjøtt. Slipt på den ene siden av bladet, det er glatt og presist, passer til de fleste kjøkkenoppgaver. Den tradisjonelle designen med sliping på den ene siden og en lett buet knivegg holder delikat mat intakt og lar dem løsne raskt fra bladet.