Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
1/2
En trencher-kniv ligner på en kokkekniv, men har et lengre og smalere blad. Denne formen gjør det lettere å kutte kjøtt i tynne, jevne skiver. Utskjæringskniven er ideell for både rått og tilberedt kjøtt, noe som gjør den perfekt for håndtering av biffer, fileter og roastbiff. I tillegg egner den seg utmerket til å tilberede delikate retter som sushi og sashimi, hvor presisjon og skarphet er avgjørende. Denne kniven er et allsidig verktøy som letter arbeidet på kjøkkenet, uansett om det handler om hverdagslige gjøremål eller mer avansert matlaging.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
En trencher-kniv ligner på en kokkekniv, men har et lengre og smalere blad. Denne formen gjør det lettere å kutte kjøtt i tynne, jevne skiver. Utskjæringskniven er ideell for både rått og tilberedt kjøtt, noe som gjør den perfekt for håndtering av biffer, fileter og roastbiff. I tillegg egner den seg utmerket til å tilberede delikate retter som sushi og sashimi, hvor presisjon og skarphet er avgjørende. Denne kniven er et allsidig verktøy som letter arbeidet på kjøkkenet, uansett om det handler om hverdagslige gjøremål eller mer avansert matlaging.