478,00 kr
(rek. pris 598,00 kr)
inkl. 0% MVA
Derefter er produktet udsolgt.
Fant du en billigere pris?
Ny kunde?
100 dagers returrett på lagerførte varer
Gratis frakt over 1000 kr*
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Tim Anderson, tidligere vinner av MasterChef, presenterer smakfulle retter fra det japanske kjøkkenet i sin bok om japansk soulfood – Nanban. Alt utforskes her, fra ramen med sitt vell av pålegg, tekstur og smak, til gyoza fylt med umami og krydder. Denne maten skaper for tiden bølger i Storbritannia gjennom gatemat, ramenbarer og uformelle bespisninger, og tilbyr en motvekt til typisk japansk restaurantkjøkken.
Boken er fylt med uventede herligheter, fra Sasebo-burgeren til japanske tolkninger av stekt kylling. Oppdag kapitler om sauser, småretter, hovedretter, grillet, ramen, desserter og drinker.
Tim forklarer japanske ingredienser, hvor du kan få tak i dem og hvordan du kan erstatte dem hvis de ikke er tilgjengelige. Han inkluderer enkle oppskrifter for nybegynnere samt noen mer avanserte prosjekter for matentusiaster.