Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Kokkekniv fra KAI i Wasabi-serien fungerer utmerket som allroundkniv for å kutte både kjøtt og grønnsaker. Håndtaket kombinerer bambuspulver og polypropylen for optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6, noe som gjør kniven egnet for både daglig matlaging og profesjonelle kjøkken. Kokkekniven er en universalkniv ideell for mange oppgaver, som å kutte, kutte og hakke. Det lengre bladet gir bedre innflytelse og er praktisk for større matvarer. Den lar deg også kutte mer med færre slag, noe som er viktig for produktiviteten i storkjøkken.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Kokkekniv fra KAI i Wasabi-serien fungerer utmerket som allroundkniv for å kutte både kjøtt og grønnsaker. Håndtaket kombinerer bambuspulver og polypropylen for optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6, noe som gjør kniven egnet for både daglig matlaging og profesjonelle kjøkken. Kokkekniven er en universalkniv ideell for mange oppgaver, som å kutte, kutte og hakke. Det lengre bladet gir bedre innflytelse og er praktisk for større matvarer. Den lar deg også kutte mer med færre slag, noe som er viktig for produktiviteten i storkjøkken.