Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
1/5
Den velkjente italienske kokeboken The Silver Spoon har nylig blitt utgitt i en oppdatert versjon. Første gang den så dagens lys var i 1950, da den raskt etablerte seg som en populær klassiker og har siden da solgt i over en million eksemplarer gjennom sine åtte utgaver. Opprinnelig ble boken utgitt av tidsskriftet for design og arkitektur, Domus, som hyret inn en gruppe eksperter på matlaging for å samle og fornye tradisjonelle italienske retter. Disse anstrengelsene har ført til at antikke oppskrifter har fått en moderne vri og nå kan settes pris på av både den erfarne kokken og hjemmekokken med stor entusiasme.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Den velkjente italienske kokeboken The Silver Spoon har nylig blitt utgitt i en oppdatert versjon. Første gang den så dagens lys var i 1950, da den raskt etablerte seg som en populær klassiker og har siden da solgt i over en million eksemplarer gjennom sine åtte utgaver. Opprinnelig ble boken utgitt av tidsskriftet for design og arkitektur, Domus, som hyret inn en gruppe eksperter på matlaging for å samle og fornye tradisjonelle italienske retter. Disse anstrengelsene har ført til at antikke oppskrifter har fått en moderne vri og nå kan settes pris på av både den erfarne kokken og hjemmekokken med stor entusiasme.