Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
1/3
Jerusalem fra New Mags er en kulinarisk kreasjon av de fremstående kokkene Yotam Ottolenghi og Sami Tamimi, som tidligere har hatt suksess med sin kokebok Ottolenghi: The Cookbook. Begge ble født samme år i forskjellige deler av Jerusalem – Yotam i den vestlige delen og Sami i den østlige. Deres veier krysset hverandre 30 år senere i London hvor de fant en delt lidenskap for matlaging og en felles bakgrunn. I Jerusalem presenterer de 100 toppoppskrifter påvirket av deres fødeby, komplett med klare instruksjoner, estetisk tiltalende fotografier og et vell av middagsforslag som garantert vil imponere dine middagsgjester.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Jerusalem fra New Mags er en kulinarisk kreasjon av de fremstående kokkene Yotam Ottolenghi og Sami Tamimi, som tidligere har hatt suksess med sin kokebok Ottolenghi: The Cookbook. Begge ble født samme år i forskjellige deler av Jerusalem – Yotam i den vestlige delen og Sami i den østlige. Deres veier krysset hverandre 30 år senere i London hvor de fant en delt lidenskap for matlaging og en felles bakgrunn. I Jerusalem presenterer de 100 toppoppskrifter påvirket av deres fødeby, komplett med klare instruksjoner, estetisk tiltalende fotografier og et vell av middagsforslag som garantert vil imponere dine middagsgjester.