Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
1/7
Pasta fra Italia er verdensberømt. Varianter som spaghetti, pappardelle og lasagne er blant de mest kjente eksemplene som forbindes med det italienske kjøkkenet. Italias ulike regioner har sine spesifikke pastatyper, som varierer i form, størrelse og tykkelse – og hver unik saus som serveres tilfører en distinkt smaksdimensjon. Med en manuell pastamaskin som Atlas 150 kan du utforske en rekke ulike pastatyper, takket være tilgjengelige tilbehør som muliggjør skapingen av mange former og varianter. For optimale resultater med din pastaproduksjon, bruk innstilling 4 på justeringsknappen for tynnere pasta som Spaghetti og Linguine, mens en innstilling på 6 passer bedre for bredere varianter som Pappardelle og Reginette.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Pasta fra Italia er verdensberømt. Varianter som spaghetti, pappardelle og lasagne er blant de mest kjente eksemplene som forbindes med det italienske kjøkkenet. Italias ulike regioner har sine spesifikke pastatyper, som varierer i form, størrelse og tykkelse – og hver unik saus som serveres tilfører en distinkt smaksdimensjon. Med en manuell pastamaskin som Atlas 150 kan du utforske en rekke ulike pastatyper, takket være tilgjengelige tilbehør som muliggjør skapingen av mange former og varianter. For optimale resultater med din pastaproduksjon, bruk innstilling 4 på justeringsknappen for tynnere pasta som Spaghetti og Linguine, mens en innstilling på 6 passer bedre for bredere varianter som Pappardelle og Reginette.