MAC japanske kvalitetskniver av høyeste klasse! Disse knivene er høyt verdsatt av både profesjonelle kokker og matlagingsentusiaster, og har blitt solgt i mer enn 25 millioner eksemplarer siden 1964...
MAC
MAC japanske kvalitetskniver av høyeste klasse! Disse knivene er høyt verdsatt av både profesjonelle kokker og matlagingsentusiaster, og har blitt solgt i mer enn 25 millioner eksemplarer siden 1964. MAC-knivene er omhyggelig utformet av japanske håndverkere, med sylskarpe egger, komfortable håndtak og perfekt balanse.
NÅR KOKKENE FÅR VELGE
MAC står for Molybdenum Alloy Carbon, som er hovedkomponenten i stålet. Molybden øker stålets hardhet og seighet, mens karbonstøv forbedrer skjæreegenskapene. Ekstra krom er tilsatt for å forhindre rust og gi en fin glans. Stålet kan slipes og poleres, noe som gir knivene seighet og holdbarhet. MAC-knivene er motstandsdyktige mot slag, støt og rust. Håndtakene, som er laget av bjørk og laminert med epoksylim under høyt trykk, er svært motstandsdyktige mot fett, vann og rengjøringsmidler. Håndtakene er utformet for profesjonell bruk.
ULTIMATE SERIES - MAC-stål med høyt karboninnhold og wolfram for maksimal skarphet. Stålbolster smidd sammen med bladet. Håndarbeid med gravering og god vekt. Holder skarpheten lenge. SUPERIOR SERIES - Superior MAC rustfritt stål med ekstra herding. Hardere enn vanlige MAC-kniver, noe som gir lengre skarphet. Sandblåst egg på flere modeller. PROFESSIONAL SERIES - Hardt stål med molybden, krom og vanadium. Litt mykere enn Superior-serien. Stålbøyle ved bladovergangen. CHEF-SERIEN - Laget av samme stål som Professional-serien, men uten smidd bolster mellom håndtak og blad. ORIGINAL SERIES - MAC-stål med et tynnere blad. Rund spiss og høyt håndtak for bedre komfort. Bladet har hull for oppheng. DAMASCUS-SERIEN - Damaskusstål med kjerne av høykarbon, krom og vanadium. Smidd med 32 lag rustfritt stål på hver side. Slipt svært skarpt. Ovale håndtak. JAPANESE SERIES - Forbedrede sashimi-/filetkniver. Rustfritt stål med karbon, wolfram og 13 % krom. 59 HCR hardhet. Ideell for tynne skiver av fisk og kjøtt. Håndtaket er av bjørk og japansk bøk.